Автотранспортні підприємства Львова оприлюднили спільну заяву про те, що не підтримують приватних власників автобусів, які анонсували на 30 серпня страйк, і не мають наміру піддаватися на відверті провокації та дестабілізувати ситуацію в місті, передає Zaxid.net.

 

Вони зазначають, що ініціатива страйку належить деяким власникам приватних автобусів, які орендують їх на окремих міських маршрутах. Саме вони, йдеться у повідомленні перевізників, і підбурюють водіїв не виїжджати у вівторок на рейси.

 

«Ця акція буде проводитися під егідою вільних профспілок. І як вона відбудеться ― я собі мало уявляю. Тому що всі підприємства автотранспортні ― це і «Міра і К», АТП-14630, «Фіакр-Львів», і «Успіх-БМ» ― заявили про те, що завтра всі працюють у штатному режимі» ― розповів голова Асоціації перевізників автомобільних перевізників Іван Велійка.

 

В асоціації ж перевізників заявили, що сумніваються у серйозності самої акції і засуджують саме такі методи протесту. Визнають, проблема з пільговими перевезеннями є у місті, але її треба вирішувати із владою не на барикадах, а за столом переговорів.

29.08.2016