6 серпня стартує благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!».

 

У Львові 6 серпня стартує ІІ Всеукраїнський велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» за участю зрячих і незрячих людей з усієї України, розповіли організатори події.

 

Велосипедисти їхатимуть 2 тижні, подолають понад 1000 км та відвідають 8 областей України, фініншувавши 19 серпня в Одесі.

 

«Наш проект – це можливість показати суспільству, що порушення зору насправді не обмежує. Подорожі, цікава робота, активний відпочинок, заняття спортом, вечірки з друзями – це все невід'ємна частина життя кожного, й інвалідність цьому не перешкода. Саме тому ми разом сідаємо на велосипеди, щоб набратись натхнення, поринути у пригоди, випробувати свої сили, знайти нових друзів та побачити Україну, кожен у свій спосіб», – кажуть організатори.

 

Подорожуватимуть велосипедисти на велосипедах-тандемах, що складається з однієї рами та двох коліс, проте керувати ним може одразу дві людини, адже кожен має своє кермо, сідло та педалі. Велосипедисти будуть рухатися парами: незряча людина разом зі зрячою.

 

Це вже другий пробіг «Бачу! Можу! Допоможу!». Перший відбувся минулого року, тоді велосипедисти відвідали 10 областей України і проїхали 3161 км.

st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

03.08.2016