Парасюк заледве вступив на економічний факультет ЛНУ.

 

Народний депутат від Львівщини Володимир Парасюк став студентом економічного факультету ЛНУ ім. І.Франка. Політик серед 51 претендента посів 49-те місце, інформує Дивись.Інфо.

 

За екзамен нардеп отримав утричі менший результат, аніж перший абітурієнт у списку вступників.

 

На 50 місць набору (бюджетного і контрактного) подався лише 51 абітурієнт, тож конкурс становив лише 1,02 людини на місце. Це і дозволило Володимиру Парасюку отримати місце у навчальній групі.

 

Оцінка Володимира Парасюка, яка обчислюється як сума балів документа про освіту, сертифікатів ЗНО, вступних випробувань та додаткових балів, склала 39 балів із можливих 100.

 

Нардеп вчитиметься за контрактом – тобто на платній основі.

 

Володимир Парасюк – один з 12 депутатів, які не мають вищої освіти. Спочатку він вступив до «Львівської політехніки», але пішов звідти, як казав, через корупцію. Потім вступив на факультет електроніки Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Фізична та біомедична електроніка», звідки перевівся на економічний факультет, бо зрозумів, що «це не його». Однак з отриманням диплома так і не склалося. Як Володимир Парасюк розповідав у численних інтерв'ю, навчання покинув через порваний меніск.

01.08.2016