Садовий і Гройсман поговорили про житло для учасників АТО.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий під час зустрічі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом запропонував ухвалити урядову програму пільгового кредитування житла для бійців АТО та їхніх сімей, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

 

Андрій Садовий розповів, що місто виділило кошти і будує будинок на 53 квартири, вже закуплено і вручено ордери на 19 квартир, також планується купівля ще 20 квартир. Однак, героїв, які брали участь в АТО, у Львові є кілька тисяч. Відтак, важливою є підтримка держави у питаннях соціального забезпечення та реабілітації військових.

 

«Підтримка держави у питаннях соціального забезпечення та реабілітації своїх військових є невід’ємною складовою її успіху та авторитетності. У зв’язку з цим прошу Вашого сприяння у вирішені житлового питання учасників бойових дій на сході України, розглянувши на засіданні Уряду можливість пільгового кредитування житла для бійців АТО та їхніх сімей», – зазначив Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, минулого тижня міська рада Івано-Франківська звернулась до Президента та глави Уряду з тим, аби законодавчо затвердити грошові компенсації за землю для учасників АТО, адже ділянок усім не вистачає.

11.07.2016