Племінниця Пісного, яка не могла скласти тести, стала заступником прокурора області.

 

Наказом Генерального прокурора України від 24 червня на посаду заступника прокурора Львівської області призначено Галину Борейко, повідомили в прес-службі прокуратури області.

 

«Борейко Галина Дмитрівна народилася 24 лютого 1983 року в с. Рясне Яворівського району Львівської області. У 2005 році закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю правознавство.

 

Роботу в органах прокуратури розпочала в 2005 році на посаді помічника прокурора Шевченківського району м. Львова. До призначення на посаду заступника прокурора Львівської області працювала начальником відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури області», – ідеться в повідомленні.

 

Галина Борейко є племінницею одіозного Василя Пісного, заступника начальника управління «К» Служби безпеки України.

 

Як пише Zaxid.net, у липні 2015 року Галина Борейко брала участь у конкурсі на посаду керівника Львівської місцевої прокуратури №2, юрисдикція якої розповсюджується на Залізничний та Шевченківський райони, проте провалила конкурс – серез 30 кандидатів відібрали 16 претендентів, а вона посіла 22 місце, набравши лише 98,33 бали, з яких 75 балів за знання законодавства та 23,33 бали за «загальні здібності». Для порівняння, найвищий результат становив 169 балів, з яких 99 балів за знання законодавства та 70 – «загальні здібності».

30.06.2016