Священик на позашляховику наїхав на сім’ю.

 

20 червня близько 22:30 в місті Тисмениця водій автомобіля «Jeep Grand Cherokee» 1977 року народження, вчинив смертельне ДТП, повідомляють в Нацполіції.

 

«Чоловік не впорався із керуванням та вчинив наїзд на групу пішоходів, що рухались по узбіччю та покинув місце події. Внаслідок наїзду жінка 1983 року народження з села Хом’яківка від отриманих тілесних ушкоджень померла зранку наступного дня в обласній лікарні Івано-Франківська», – ідеться у повідомленні.

 

Пізніше автомобіль знайшли та забрали на арешт-майданчик. Водія правоохоронці також знайшли та опитали, проте не затримали.

 

Як повідомляє управління надзвичайних ситуацій ОДА, винуватцем аварії є настоятель релігійної організації «Місійного згромадження Святого апостола Андрія» - отець Тихон Кривецький.

 

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ висловила щире співчуття родині, яку у понеділок збив священик Тихон Кривецький та засудила дії отця, передає "Галка". 

 

«Курія Архієпархії засуджує дії священика, які не відповідають його уряду та стану. Місійне Згромадження Святого Апостола Андрія, до якого належить о. Тихон, бере на себе зобов’язання надати родині покійної необхідну допомогу.

 

Івано-Франківська Архієпархія виступає за проведення чесного і незаангажованого розслідування ДТП. На час проведення слідчих дій ДТП за участю отця Тихона Кривецького, йому заборонено публічно священнодіяти та виконувати уряд. Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ призначив комісію для вивчення всіх фактів та обставин. Згідно висновків державних компетентних органів та комісії Архієпархії буде прийняте відповідне рішення», – заявили в УГКЦ.

 

22.06.2016