22 потяги «вибились» з графіка через негоду.

 

Через спричинені грозою відсутність напруги у контактній мережі та падіння дерев на лінії електропередач довелося затримати в дорозі 22 потяги на Закарпатті, Львівщині, Рівненщині та Прикарпатті, повідомили в прес-службі Львівської залізниці.

 

«Реґіональна філія "Львівська залізниця" скерувала відповідні служби та зосередила зусилля працівників на відновлення функціонування маґістралі після грозових дощів, які пройшли вчора та тривають сьогодні практично по всій території західних областей України. Відтак, залізничники просять пасажирів із розумінням поставитись до можливих затримок потягів у зв'язку з відновлювальними роботами», – ідеться у повідомленні.

 

За інформацією апарату головного ревізора з безпеки руху, вдень 20 червня та уночі 21 червня через спричинені грозою відсутність напруги у контактній мережі та падіння дерев на лінії електропередач довелося затримати в дорозі 22 потяги на Закарпатті, Львівщині, Рівненщині та Прикарпатті. Більшість цих поїздів прибували до кінцевої зупинки із запізненням до двох годин.

 

«Сьогодні стихія продовжує завдавати труднощів для роботи маґістралі, однак залізничники докладають максимум зусиль до якнайшвидшого усунення пошкоджень, відновлення руху та забезпечення безпеки пасажирів і працівників маґістралі», – додали у Львівській залізниці.

21.06.2016