Садовий розповів, чому не йде у відставку.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що не йде у відставку після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, тому що люди просять його працювати далі. Про це він сказав в інтерв’ю УП.

 

«Мене закликають (піти у відставку – ред.) політики. Але мешканці мене не закликають. Вони мене просять, щоб я працював і виконував свою роботу, не звертав увагу на це шумовиння, що є навколо», – сказав Андрій Садовий.

 

Він також прокоментував ситуацію, що склалась у міській раді 9 червня під час засідання сесії. За словами Андрія Садового, він написав стандартного листа до керівників силових структур міста з проханням забезпечити порядок після того, як дізнався про можливий зрив сесії.

 

«Після обіду того дня мені зателефонував президент і сказав, що це він дав команду керівнику Національної гвардії України максимально захистити Львівську міськраду. І я був здивований тим, що Нацгвардія у нас, виявляється, підпорядковується президенту», – сказав Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, днями виконавчий комітет ЛМР таки ухвалив рішення про те, що нацгвардійці на постійній основі охоонятимуть Ратушу, проте буде їх не більше 4-х.

14.06.2016