Благодійний велопробіг зібрав для онкохворих дітей 53,5 тис. грн.

 

Під час благодійного велопробігу, організованого у Львові співаком Арсеном Мірзояном і львів’янкою Олееною Заблоцькою для підтримки благодійного фонду «Запорука» вдалось зібрати 53,5 тис. грн. – це половина суми, необхідної для закупівлі інфузоматів для дитячого гематологічного відділення, повідомили організатори акції.

 

«Львів вкотре довів, що перший млинець не звертається в грудки, чималою кількістю бажаючих приєднатися до доброї справи. Щиро і організовано. Перша акція довела, що люди люблять своє місто і дуже важливо, саме зараз, концентруватися на тих речах, які нас єднають», – зазначив Арсен Мірзоян.



 

 

Маршрут благодійного велопробігу протяжністю 14 км розробив керівник компанії veliki.ua у м. Львів Володимир Лиховид.


«Організатори вдячні всім партнерам, хто своєю участю зробив цю акцію можливою: торгова марка «Родинна ковбаска», торговий центр «Скриня», кафе «Мьюзік лаб», клініка «Заблоцького», Gastroli ua, кафе «Банка» , технічний партнер «Elecor», – додали у БФ «Запорука».

 

Оскільки загальна сума, яку необхідно зібрати, становить 101 тис. грн, фонд «Запорука» вирішив продовжити акцію і поширив соціальними мережами акцію «77:50». Організатори підрахували, що для досягнення мети  необхідно 600 людей які  долучаться і здадуть символічних 77,50 гривень. Зробити свій внесок можна  на будь який з рахунків фонду «Запорука» з призначенням платежу «інфузомати для Львова».

01.06.2016