Гарячої води не буде до 11 червня.

Через велику кількість поривів на теплових мережах та роботи з їх ліквідації відновлення гарячого водопостачання у Львові відбудеться лише з 11 червня, повідомили в рес-службі Львівтеплоенерго та Залізничтеплоенерго.

 

«У результаті гідравліки було виявлено 82 пориви лише на тепломережах від ТЕЦ-1. Один із найбільш проблемних відрізків тепломережі, який потрібно замінити – це мережа на Сихові, в районі Верхнього Шувару, пр. Червоної Калини, 36.

 

Також пориви виникли на теплових мережах по вул. Наукова,5-7, на території військової частини по вул. Стрийська,28, на вул. Тернопільській (ТК-1004-1005), вул. Володимира Великого,3-5, 51, вул. Щурата,7-11, Хвильового,56а (в бойлерній) тощо.

 

Під час гідравліки також виник порив на магістральні мережі діаметром 1000 мм на виході з ТЦ «Північна», від якої іде теплопостачання на весь Шевченківський район.

 

КП «Залізничнетеплоенерго» повідомляє, що відтермінування повернення гарячої води до 11 червня також пов’язане з великою кількістю проривів трубопроводів, в тому числі магістральних», – ідеться у повідомленні.

 

Раніше планувалось, що гаряча вода у крани споживачів «Львівтеплоенерго» мала повернутися 27 травня – 1 червня, «Залізничтеплоенерго» – 24 травня.

24.05.2016