Садовий вже готується до Євробачення-2017.

Львів готовий провести Євробачення-2017 на найвищому рівні, якщо в цьому буде потреба, заявив міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі телеканалу 112.

 

«Якщо буде необхідність, Львів проведе Євробачення на високому рівні. Ми завжди готові проводити заходи на найвищому рівні. Ми це показали, коли приймали Чемпіонат Європи з футболу та Чемпіонат світу з шахів», – сказав Андрій Садовий.

 

На думку Андрія Садового, Львів має якісну інфраструктуру, достатню кількість готелів та закладів харчування, а провести конкурс можна або на стадіоні «Арена Львів», або завершити будівництво комплексу до «Євробаскету», що його призупинили через перенесення турніру у зв’язку зі складною політичною ситуацією в Україні.

 

«Ми вже сьогодні з фахівцями обговорювали, що ми можемо цей комплекс добудувати і він зможе прийняти Євробачення», – сказав міський голова.

 

Як повідомляв Z, українська співачка Джамала перемогла на Євробаченні-2016 з піснею «1944», присвяченою депортації кримських татар. Після перемоги Джамала припустила, що наступний пісенний конкурс може відбутися у Києві, Львові або Одесі.

16.05.2016