Конкурсна комісія обрала директора Львів-ТБ.

Сьогодні, 12 травня, відбулося засідання конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Телекомпанія «Львів-ТБ». Члени конкурсної комісії обрали з-поміж кандидатів двох фіналістів, Ольгу Цап і Віталія Новосада. У фінальному голосуванні Ольгу Цап підтримали 7 з 9 членів комісії, передає Гал-Інфо.

 

Претендентами на на посаду керівника «Телекомпанії «Львів -ТБ» були Віталій Новосад, Тарас Пастернак, Юрій Маркевич, Ольга Цап і Тарас Каляндрук.

 

Попередній директор «Львів-ТБ» Ярослав Антонійчук після низки засідань профільної комісії ЛОР щодо подальшої долі телеканалу написав заяву на переведення на посаду першого заступника директора «Львів-ТБ».

 

За т.в.о. директора «Львів-ТБ» було призначено голову комісії культури Львівської обласної ради Юрія Візняка.

 

Цап Ольга Любомирівна – завідувач навчально-практичного Центру медійних технологій Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка», асистент кафедри журналістики та засобів масової комунікації Інституту права та психології.

 

Ольга Цап закінчила факультет журналістики ЛНУ ім. І. Франка, працювала прес-секретарем АМКУ на Львівщині, на телеканалі НТА – на посадах від журналіста до директора, була директором ТОВ «Телерадіокомпанія «Медіа-клуб».

 

З 2013 року – завідувач навчально-практичного Центру медійних технологій Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка», асистент кафедри журналістики та засобів масової комунікації.

12.05.2016