Нардеп Барна вважає «совковим колгоспом» тих, хто виступає проти підвищення тарифів на газ.

Народний депутат з Тернопілля Олег Барна вкотре збурив своїх виборців, назвавши людей, які виступають проти підвищення тарифів на газ, «комуно-колгоспною ватою з примітивним мисленням, що сплила, як лайно у річці». Про це нардеп написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Основою достатку є економія. Правда, серед моїх (тепер колишніх) друзів сплила, як лайно у річці, комуно-колгоспна вата з їх примітивним мисленням жити на халяву. Це продукти радянської влади. Не читаючи і не слухаючи мої обгрунтування, не думаючи логічно чи просто з прикладу Прибалтійських країн, постять своє хамство і пасквілі, показуючи свій чи то дебілізм, чи то невихованість. Все більше переконуюся, що біда країни не так в корупціонерах-злодіях, а в в дурнях і популістах, завдячуючи котрим до влади приходять ці злодії-корупціонери», – написав нардеп після того, як його почали критикувати за заклики в ефірі каналу 112 «відключити від опалення 2 з 5 кімнат в приватному будинку, щоб економити на опаленні».

 

«...окремі писаки так «розгавкалися», аж пристойні слова забули. По-решті, я б не дивувався радянським совкам зі Сходу, але із Західної України та навіть колишнім друзям, які побували за кордоном (в Європі, Америці) і добре знають, як там економлять газ, недивлячись на їх високі зарплати, я не просто здивувався, а був неприємно здивований у їх популістично неадекватній залежності та нездатності тверезо думати хоча б на прикладі тих країн, де вони самі їздили заробляти гроші (бо там вищий рівень життя).

 

Гадаю, що страшніша війна ще в переді: це війна між совковим радянсько-колгоспним мисленням «іждєвєнців» (а не громадян) про обов'язкову від Держави їм халяву та прогресивним новим стилем життям, що рівняється на сучасні кращі традиції цивілізованого західного світу із думкою про наше Майбутнє, про наших дітей», – додав нардеп за кілька днів, коли критика не вщухала.

12.05.2016