У Гарнізонному храмі представили збірку поезій автора, який пише носом через ДЦП.

Учора, 8 травня, у Львові в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла презентували нову збірку віршів Юрія Тітова, поета, який пише свої твори по одній букві, натискаючи носом на клавіатуру. Ця збірка присвячена Героям Небесної Сотні, інформує Credo.

 

Ця, вже десята книжка автора називається «Необірвані струни терпіння», і туди увійшли вірші, написані в часи Майдану, а також вірші, що є своєрідними коментарями тих важких подій, які розпочалися і тривають на Сході України.

 

Єпископ УГКЦ Богдан Дзюрах, присутній на презентації, розповів, що вояки на передовій разом із святковими пасками отримали й цю книжку Юрія, одну з яких повернули йому, розписану відгуками. Один полковник назвав його «воїном духа». Інші написали: «Дякуємо за приклад того, як залишатися сильним духом у важких обставинах».

 

Юрій Тітов каже, що «воякам на Сході важче, ніж йому», хоча і живе все життя з ДЦП і його не слухають руки і ноги.

 

Презентація відбулась у вигляді концерту, де звучали вірші та пісні Юрія Тітова.

 

Юрій Тітов киянин, випускник відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» за фахом журналістика, видавнича справа та редагування. Він є членом Національної спілки письменників України. У його творчому доробку 8 поетичних збірок і 2 книжки для дітей. Понад двісті творів Юрія Тітова стали піснями. Його творчість відзначена багатьма державними нагородами. Збірка «Необірвані струни терпіння» вийшла у видавництві «Свічадо».

09.05.2016