Містян запрошують на Дитячий форум.

Протягом 12-15 травня у Львівському «Палаці Мистецтв» відбудеться Дитячий форум. Одна з найбільших книжкових подій для розвитку і радості дітей та їх батьків пропонує відвідувачам близько 500 заходів, повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

 

«Для гостей вже підготували цікаву та насичену програму. Вона включає читання, конкурси, квести, ігри, майстер-класи, наукові досліди, спортивні розваги, інтерактивні уроки з фізики, астрофізики, біології, екології, історії, мови, літератури, креативного письма, події для батьків, а також книжкові новинки для дітей від українських видавців. Загалом – 500 заходів за 4 дні.

 

Відвідає Дитячий форум, аби презентувати книги та провести майстер-класи, чимало відомих письменників та ілюстраторів», – ідеться у повідомленні.

 

Очікують, що цьогоріч Форум відвідає близько 15 тис. осіб. Серед них – діти, батьки, вчителі, вихователі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 20 областей України, м. Львова та Києва. Вони матимуть змогу оглянути 8 тис. нових книжок для дітей від українських видавців.

04.05.2016