Синютка закликав небайдужих допомогти зробити ремонт в геріатричному пансіонаті.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка сьогодні, 26 квітня, відвідав львівський геріатричний пансіонат. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Сьогодні зранку відвідав Львівський геріатричний пансіонат (його називають «притулком для літніх людей»). Проблем надзвичайно багато, тому прошу усіх хто має можливість: давайте об’єднаємо зусилля! Там вкрай необхідний ремонт кімнат. Звертаюся до небайдужих людей – разом зробимо добру справу та допоможемо літнім людям, які заслуговують на те, щоб жити в людських умовах», – написав він.

 

Натомість у коментарях до допису голови ЛОДА користувачі почали цікавиитись, чому в бюджеті на це немає коштів у той час, як на підвищення зарплат чиновникам вони є. Також люди цікавились, куди влада десятиріччями діває гроші.

 

Водночас, у львівському геріатричному пансіонаті вже протягом тривалого часу працюють волонтери, які не тільки відвідують літніх мешканців будинку, але й організували там заміну 16 вікон, закупівлю постільної білизни, арт-терапію для стареньких. Також Спільнота святого Егідія проводить свята у пансіонаті, благодійні обіди для його мешканців та закуповує візки.

26.04.2016