Чиновники спробували себе у ролі неповносправних містян.

Сьогодні, 22 квітня, в Івано-Франківську відбулась акція «Чиновники на інвалідних візках», мета якої – привернути увагу місцевої влади до проблем людей з особливими потребами, передає Галка.

 

Щоб на собі відчути, наскільки місто є комфортним для людей на візках, Руслан Марцінків, Олексій Кайда, Олександр Левицький, Михайло Смушак та керівники різних структурних підрозділів виконкому спробували проїхати у візках центральними вулицями.

 

Чиновники мали з Вічевого майдану дістатись управління соцзахисту на Грушевського. Перше ж випробування вони не змогли подолати, а саме - скористатись бодай одним банкоматом у центрі міста.

 

Також Руслан Марцінків мав пробелми з тим, аби виїхати через бордюр на тротуар і з тим, що колеса візка застрягають у водостоках.

 

Біля Ратуші до міського голови звернулися люди, які не бачать, щоб той спробував походити центром міста ще й у пов’язці на очах.

 

Після цього Руслан Марцінків заявив, що проситиме в депутатів мільйон на те, аби покращити доступність центру міста для людей з особливими потребами.

22.04.2016