Досяк таки працюватиме в Центрі надання послуг учасникам АТО.

Боєць АТО і громадський активіст Юрій Досяк погодився стати заступником директора новоствореного Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій – він вважає таке рішення компромісним. Проте остаточне рішення львів’яни дізнаються лише 9 березня, після перемовин громади і влади, пише Zaxid.net.

 

Як повідомляв Z, учора, 2 березня, учасники АТО зустірлись з представниками міської ради, аби обговорити питання призначення директора Центру, яким став отець Роман Лагіш. Під час зустрічі Юрій Досяк, якого активісти хочуть бачити на місці священика і який від самого початку займається створенням установи, заявив, що і він, і влада готові до компромісів.

 

Він зазначив, що, можливо, погодитись на посаду заступника – це непопулярний крок, проте він піде на користь спільній справі.

 

Юрій Досяк також наголосив, що жодного конфлікту між церквою і бійцями АТО немає.

 

Отця Романа Лагіша, який 26 лютого був призначений директором центру, а через три дні заявив про відмову від посади, на зустрічі не було. За словами одного з ветеранів АТО Тараса Ковалика, який долучився до створення центру, отець Роман днями поїхав у відрядження до Німеччини.

03.03.2016