Військові чекають на зустріч зі Садовим.

Сьогодні, 2 березня, о 17 год. має відбутись зустріч учасників АТО з міським головою Львова Андрієм Садовим, написав на своїй сторінці в мережі Facebook депутат ЛМР, член міжфракційного об’єднання у справах учасників АТО Любомир Босаневич.

 

«Звернення до учасників АТО, волонтерів, засобів масової інформації та усіх небайдужих громадян.

 

Сьогодні, 02.03.2016 року, о 17:00 у великій сесійній залі Львівської міської ради запланована зустріч з Садовим Андрієм Івановичем щодо ситуації, яка склалась навколо призначення директора центру з надання послуг учасникам АТО. Запрошуються усі бажаючі», - написав Любомир Босаневич.

 

Після призначення Андрієм Садовим на посаду директора Центру отця Романа Лагіша виникла конфліктна ситуація, адже очікувалось, що цю посаду обійме Юрій Досяк – волонтер і громадський діяч, який кілька місяців займався створенням та розбудовою центру. Після того, як громадськість виступила за призначення Юрія Досяка, отець Роман Лагіш заявив, що відмовляється від посади директора, проте Андрій Садовий продовжує наполягати на своєму.

 

«Ви знаєте, у мене таке враження, що ви (Андрій Садовий – ред.) спеціально дестабілізовуєте ситуацію на Львівщині та у Львові зокрема. Ви збурюєте все свідоме та адекватне суспільство. Ви хочете крові та війни АТОвців з духовенством?.Поясніть громаді та учасникам війни суть свого призначення», – звернувся раніше Любомир Босаневич до Андрія Садового через соцмережі.

02.03.2016