Завтра відбудеться масштабна ІТ-конференція.

Завтра, 27 лютого в Будинку вчених у Львові відбудеться «Unexpected Conference», учасниками та спікерами якої стануть сотні успішних спеціалістів та бізнесменів IT-галузі. Присутніх очікуватимуть актуальні доповіді та майстер-класи за всіма основними напрямками для розвитку власного бізнесу, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

 

Своїм досвідом поділяться найкращі експерти сфери IT-маркетингу та венчурних підприємств, бізнес-тренери і ментори, серійні підприємці, фахівці з просування проектів, засновники стартапів, керівники та співзасновники таких великих компаній, як «AVentures Capital», «CTO Concepter», «Агенція GLP», «Digital Future», «FinTech Cluster», Kevuru-Games LTD», «Trust Sourcing», «Shopaholic», «Mobindustry», «IQSpace», «BrainBasket Foundation», «Leantegra», «Intersog» тощо.

 

Серед спікерів: Володимир Куксін – підприємець, фахівець із просування проектів на «Kickstarter»; Олексій Вітченко – CEO інвестиційної компанії «DigitalFuture»; Георгій Гіоргадзе – керуючий партнер агенції «GLP», експерт з ІТ-маркетингу і венчурного інвестування; Вадим Горенко – автор і ментор персональної інкубаційної програми «Startupstart»; Андрій Колодюк – засновник і керуючий партнер в «AVenturesCapital».

 

«Поговоримо про те, як шукати інвестиції у власні проекти, про успішні стартапи, які «вриваються» на ринок та залучають мільйони доларів, про команди та їх ідеї, про які ніхто не чув і не вірив у них, але закордонні інвестори бачать в них «родзинку» та купують їх», – зазначили організатори.

 

Основні питання конференції: «Чи достатньо стартапу лише технічних знань?»; «Необхідні soft skills для просування власного продукту та переговорів з інвестором», «Створення власного продукту, з чого почати»; «Наскільки потрібна експертиза перед переговорами з потенційними інвесторами?»; «Як працювати з бізнес-інкубаторами, акселераторами та венчурними фондами? Хто вони?»; «Успішні українські стартапи - практичний досвід та поради від людей, які вже пройшли частину цього шляху.

 

На конференції паралельно працюватимуть чотири потоки – «Smart money», «Workshops», «Soft skills», «Smart people».

26.02.2016