Ярош готовий співпрацювати зі Саакашвілі.

Сьогодні, 26 лютого, колишній лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош презентував в Івано-Франківську свій новий рух «ДІЯ» - державницька ініціатива Дмитра Яроша. Він розповів, чому розколовся ПС та з ким працюватиме у майбутньому.

 

За словами Дмитра Яроша, Правий сектор приділив багато уваги фронту на Сході України і не мав часу на громадсько-політичну роботу, тому в русі виникли проблеми, пише Галка.

 

«Відразу після революції, коли ПС оформився як суспільно-політична сила націоналістичного спрямування, у нас було мало часу займатися громадсько-політичною роботою і контролювати ті процеси, які були в тилу. Ми відразу пішли на фронт, сформували бойові підрозділи, завоювали авторитет в армії за рахунок своїх дій. Просто фізично було важко контролювати все те, що відбулося в тилу. Звідси з’являлися неконтрольовані рухи. Адже 99% часу ти на фронті, неможливо розірватися», – сказав Дмитро Ярош.

 

Щодо свого нового руху, то він переконаний, що той не розпадеться, адже провідний колектив сформований міцно, оточення конструктивне.

 

«Цей рух має перспективу і не розвалиться. Хоча нічого вічного немає», – додав політик.

 

Водночас Дмитро Ярош зазначив, що готовий до співпраці з Правим Сектором і з Українським рухом за очищення Міхеїла Саакашвілі, передає Репортер.

 

Він наголосив і на тому, пише ГК, що навіть попри агресію Росії, яка заважає розгортанню громадських ініціатив, в тилу потрібно наводити порядок, адже без цього неможливо здобути перемогу на фронті.

 

Як повідомляв Z, Дмитро Ярош презентував свій рух у Львові і розповів, хто його фінансує. Також раніше рух ДІЯ оголосив про створення Української Добровольчої Армії.

26.02.2016