Садовий наказав переробити місто: усі будівлі мають бути доступні для людей з особливими потребами.

Сьогодні, 24 лютого, міський голова Львова Андрій Садовий під час апаратної наради дав доручення облаштувати всі публічні приміщення міста необхідними засобами доступності для маломобільних груп населення, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

 

«Ніхто не знає, що нас завтра чекає. Тому я наполягаю: всі приміщення, які є публічними, мають бути облаштовані таким чином, щоби люди з особливими потребами могли вільно ввійти. Йдеться про музеї, театри, комунальні установи», – заявив Андрій Садовий.

 

«Разом з громадськими активістами, із залученням керівників районів, керівників профільних управлінь, підготуйте правильні доручення, встановіть терміни. В разі потреби – залучіть додаткові кошти з бюджету розвитку, щоби допомогти з облаштуванням доступності. Можливо, потрібно співфінансування з музеями. Тобто, з кожною установою треба провести якісну роботу і провести засідання комітету з доступності», – додав міський голова.

 

Андрій Садовий зазначив, що упевнений у підтримці депутатського корпусу у випадку необхідності коригування місцевого бюджету.

 

«Всі приміщення міста Львова мають бути облаштовані, щоби люди з особливими потребами могли вільно туди зайти чи заїхати», – наголосив Андрій Садовий.

24.02.2016