Минулоріч місто показало найкращі результати зі ЗНО в Україні.

У 2015 році Львів показав найвищі результати по Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Ми зробили детальний аналіз впродовж цього року щодо об’єктивності оцінювання навчальних досягнень учнів Львова. До рейтингу найкращих шкіл міста ввійшло 14 навчальних закладів, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання показали найкращі результати», – розповіла керівник управління освіти ЛМР Галина Слічна.

 

Для проходження ЗНО у 2015 році зареєструвалося 90% випускників міста Львова.

 

«Ми маємо перший результат в Україні щодо найвищого прохідного балу абітурієнтів. Тобто, наші випускники здобули найвищий прохідний бал в Україні. Ми маємо першу позицію за результатами кількості «двістібальників» з двох предметів, а також найбільшу кількість випускників, які здобули 200 балів з англійської мови. А саме, фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. І. Франка визнаний одним із найкращих навчальних закладів України. І в цьому році він показав також найкращий результат, виховав трьох «чотиристабальників». Це є найякісніший результат по Україні», – додала Галина Слічна.

17.02.2016