Містяни можуть залишитись без води.

«Львівводоканал» досі не отримав понад 9 млн грн державних відшкодувань за пільги і субсидії споживачів, стільки ж він боргує за електрику «Львівобленерго», через що мешканці міста ризикують залишитись без води, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

 

«За минулий рік ми повністю розрахувалися з енергетиками, старих боргів не маємо. За січень нам нарахували понад 16 мільйонів гривень Частково з коштів, які нам надійшли від абонентів, ми здійснили оплату. Але більша частина суми має погашатися за рахунок пільг та субсидій, які надходять як відшкодування від держави. Ці кошти нам не надійшли, виникла заборгованість. Відтак, є загроза, що енергетики можуть знову відключити насосні станції від електроенергії», – розповів директор «Львівводоканалу» Валентин Вольський.

 

Як повідомляв Z, 1 лютого за борги «Львівобленерго» відімкнуло від електропостачання насосну станцію «Будзень», без води залишився Городок і з пониженим тиском вода подавалася у Залізничний район у Львові. Водопостачання відновили у повному обсязі наступного дня.

16.02.2016