Переселенець зі Сходу, хворий на ДЦП, піде на каву з Мариною Порошенко.

Хворий на ДЦП Роман Кисляк, якого нещодавно зі закладу Vapiano «за підозрілий вигляд» вигнав офіціант, отримав запрошення на каву від дружини Президента Марини Порошенко. Чоловік подякував першій леді за запрошення разом відвідати кафе і оголосив про початок просвітницької акції ‪#‎накавуздругом, покликаної змінити у суспільстві ставлення до людей з особливими потребами, передає Zaxid.net.

 

Історія хворого на ДЦП переселенця з Донбасу Романа Кисляка, який зараз мешкає у Львові, стала широко відомою після інциденту з офіціантом львівського ресторану Vapiano, який випровадив Романа з ресторану через «підозрілий» вигляд.

 

У середу, 10 лютого, дружина президента Марина Порошенко висловила свою підтримку Романові Кисляку, зазначивши, що буде рада зустрітися з ним «за чашкою кави».

 

«Пані Марино, будемо пити каву! Я приймаю Ваше запрошення. Мені дуже приємно», – відповів Роман Кисляк дружині президента 11 лютого.

 

Він також оголосив про початок акції ‪#‎накавуздругом. Сенс акції полягає у спільному проведенні часу з людьми з особливими потребами у публічних місцях. Підтримує акцію спільнота Емаус.

11.02.2016