До військового шпиталю привезли ще 5 поранених бійців.

Вихідними до львівського військового шпиталю привезли з фронту ще п’ятьох поранених бійців. Окрім того, тут перебувають близько 150 військових, яким не вистачає необхідного, пише Zaxid.net.

 

«Тут у нас завжди був туалетний папір, серветки, а зараз пусто. Все мінімально. Зараз хлопців є десь 150 чоловік. По-перше, хлопців не випускають за територію. По-друге, є різні проблеми. Якоїсь довідки нема, йде затримка в них виплат, по півроку, по три місяці немає, а вони тут лежать», – розповіла волонтер у військовому шпиталі Марина Якушева.

 

«Білизни в нас немає зовсім, проктологія – це аврал. Хлопці вийти не можуть, попрати тут нема де і посушити також. А білизна потрібна завжди, і білизну ми беремо тільки нову, вживаної не беремо», – додала волонтер пані Ольга.

 

Тому небайдужих містян просять приносити до шпиталю засоби особистої гігієни для гоління, білизну, шкарпетки, підгузки, вологі серветки, каву, чай, фрукти, солодощі, цигарки та питну воду.

 

Волонтери кажуть, що на другому році війни люди стали допомагати набагато менше. Також не вистачає рук через те, що люди втомились. Волонтерська сотня військового шпиталю працює щодня з 10:00 до 19:00 біля прохідної.

25.01.2016