Порошенко подарував новій школі комп’ютерний клас та пообіцяв забезпечити область шкільними автобусами.

Президент України Петро Порошенко під час візиту на Тернопільщину розповів про рішення закупити 600 транспортних засобів для забезпечення шкільними автобусами, повідомляє прес-служба Глави держави.

 

Петро Порошенко зазначив, що реформа середньої освіти має бути спрямована на забезпечення освітнього процесу новітніми інноваційними технологіями, модернізацію підручників та покращення доступу дітей до освіти.

 

Він також розповів про рішення закупити 600 транспортних засобів для забезпечення області шкільними автобусами.

 

Президент наголосив на необхідності перегляду навчальних програм.

 

«Нам треба ще раз уважно переглянути традиції, які були напрацьовані ще комуністичною владою. Якщо українці вже відмовились від комуністів під час виборів, то мають бути і інші кроки, спрямовані на те, щоб запровадити нове у навчальних програмах”, — сказав Петро Порошенко.

 

Як повідомляв Z, Президент сьогодні відкрив нову школу у селі Соколів на Теребовлянщині. Її майбутні учні отримали в подарунок комп'ютерний клас.

 

Окрім того, Глава держави зустрівся із військовослужбовцями військової частини, що дислокується у Тернополі та вручив ключі від квартир сім'ям військових, які загинули в зоні АТО. Військовослужбовці отримали від Президента державні нагороди.

11.01.2016