Траса Мукачеве-Львів перекрита для вантажівок та автобусів через ДТП.

Учора, сьомого січня, близько 16 години у селі Фрага, що на Рогатинщині в Івано-Франківській області, з’їхав з дороги та перекинувся  вантажний автомобіль «МАН» з причепом – цистерною. Сьогодні зранку вантажівка досі лежить біля траси, рух ускладнено, повідомляє сайт 7 днів.

 

Машина перевозила в цистерні 37 м3 дизельного палива і під час з’їзду пошкодила огорожу довжиною 16 метрів, зруйнувала гараж та пошкодила господарську будівлю в приватному господарстві.

 

Унаслідок ДТП водій автомобіля, чоловік 1969 року народження, отримав травми та з діагнозом забій грудної клітки, плеча, правого колінного суглобу доставлений в Рогатинську райлікарню.

 

Причеп вантажного автомобіля частково перегородив дорогу, що обмежило рух вантажних автомобілів та автобусів. Їздять лише легкові автомобілі в односторонньому порядку. Станом на 9 годину ранку 8 січня вантажні автомобілі спрямовуються працівниками поліції по об’їзних дорогах.

 

Рятувальники намагаються використати підйомний кран, аби прибрати з дороги цистерну, та намагаються перекачати з неї пальне, що майже не витікає на дорогу.

 

Водночас водії у Facebook-спільноті Варта-1 пишуть, що жодного попереджувального знаку про аварію немає.

08.01.2016