Новий автовокзал на площі Двірцевій готовий до відкриття.

25 грудня у Львові відкриють новозбудований автовокзал «Двірцевий», що розташований на місці колишньої автостанції №8 та чиї потужності розраховані на здійснення до 500 відправлень  автобусів щоденно, повідомляє "Львівська газета".

 

При будівництві збережено старовинний архітектурний стиль площі Двірцевої, автовокзал гармонійно поєднується з будівлею головного залізничного вокзалу.

 

«Перед нами стояло важливе завдання – побудувати автовокзал найвищого європейського рівня, що надаватиме цілий спектр нових послуг, і за неповний рік нам це вдалося», – розповів засновник корпорації «DUMA», голова правління – президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту Ігор Дума.

 

Львів’яни та гості міста зможуть  скористатися зручним залом очікування, оснащеним LCD-моніторами з трансляцією важливої он-лайн інформації, а також  безкоштовним доступом до мережі Інтернет за допомогою технології Wi-Fi. У приміщенні встановлена екологічно безпечна інвекторна система опалення, автовокзал обладнаний ефективною вентиляцією та новітньою системою пожежної безпеки. Також враховані потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями та створена спеціальна служба для  надання їм послуг.

 

Окрім цього, усі бажаючі матимуть змогу придбати квитки безпосередньо в салоні автобуса, скориставшись новою послугою мобільної автобусної каси, розробленої за технічним завданням підприємства ТзОВ «Гал-Всесівіт».

 

 

21.12.2015