Садовий назвав кандидатів на посади своїх заступників.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, кого бачить своїми заступниками. Це Віктор Пушкарьов, Андрій Москаленко та Ростислав Дацків.

 

«У четвер запропоную на сесії міської ради для затвердження команду заступників міського голови Львова», – написав Андрій Садовий, коротко розповівши про кандидатів.

 

Віктора Пушкарьова він пропонує призначити своїм першим заступником, який відповідатиме за житлово-комунальну галузь та діяльність районних адміністрацій.

 

«Протягом останнього року був в.о. першого заступника міського голови Львова. За освітою – інженер-хімік, закінчив Університет «Київська політехніка». Працював на керівних посадах в теплоенергетичних компаніях Львова. 44 роки», – розповів очільник ради про Віктора Пушкарьова.

 

Заступником з розвитку Андрій Садовий пропонує призначити Андрія Москаленка, який відповідатиме за проекти в галузі впровадження іноваційних технологій, координаціюя ключових проектів розвитку.

 

«Очолює департамент «Адміністрація міського голови», та є в.о. керівника Департаменту розвитку. Наймолодший управлінець топ-рангу в Львівській міській раді. Прийшовши в Ратушу у 2008 році в рамках проекту «Перший кар’єрний крок», швидко зробив блискучу кар’єру і тепер відповідає за впровадження провідних іноваційних проектів в місті. Закінчив ЛНУ за спеціальністю «Економіка підприємства». Працює над кандидатською на економічному факультеті. 28 років», – написав Андрій Садовий.

 

Ростислава Дацківа пропонується призначити заступником міського голови з питань економіки та містобудування, напрямок відповідальності - наповнення бюджету, залучення інвестицій, містобудівна галузь, управління комунальним майном.

 

«Директор фінансової компанії «Еко-дім». Кандидат економічних наук. Закінчив Львівський національний університет, стажувався у Варшавському університеті. Аспірантура в Українській академії зовнішньої торгівлі. Поступив в Ризьку вищу економічну школу (Латвія) для отримання ступеня доктор бізнес адміністрування. Мав досвід законотворчої роботи – під час роботи в Інституті реформ написав 9 законопроектів, що стали законами. 44 роки», – розповів міський голова.

 

Щодо кандидатури на посаду заступника з гуманітарних питань, то її Андрій Садовий пообіцяв назвати незабаром.

16.12.2015