Міські чиновники Садового купили «швидку» у Васадзе.

Виконавчий комітет Львівської міськради замовив спеціалізований санітарний автомобіль з дизельним двигуном вартістю 810 тис. грн у ПАТ «Галичина-Авто», йдеться у Віснику державних закупівель, пишуть «Наші гроші».

 

Згідно з технічними вимогами, автомобіль для Національної гвардії має бути укомплектований медичними носилками, завантажувальним пристроєм, пристроєм для кріплення крапельниць, закріпленим до поручня, системами опалення, вентиляції та освітлення тощо.

 

Як повідомили у юридичному управлінні ЛМР, міськвиконком придбав автомобіль марки Opel Vivaro, 2015 р.в. Гарантійний термін становить 12 місяців.

 

За перемогу у тендері позмагались ТОВ «Гал-дизайн» та ПАТ «Галичина-Авто». Цінова пропозиція останнього виявилась дешевшою на 7,9 тис. грн., тож товариство здобуло перемогу і зобов’язалось поставити автомобіль протягом одного місяця з дня укладення договору.

 

Власником «Галичини-Авто» є ПАТ «Українська автомобільна корпорація», 93,8% акцій якого належать депутату-регіоналу Верховної ради України VII скликання Таріелу Васадзе. Після виходу з фракції «Партії регіонів» у лютому 2014 року, Таріел Васадзе став членом депутатської групи «Економічний розвиток». На позачергових виборах до Верховної ради у 2014 році був кандидатом у депутати від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна».

 

Загалом цьогоріч ПАТ «Галичина-Авто» виграло два тендери на технічне обслуговування та ремонтування автомобілів від Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» та 7 аналогічних тендерів від ВП «Західна електроенергетична система» ДП «НЕК «Укренерго» загальною вартістю понад 1,2 млн грн.

15.12.2015