Запрацював обласний Центр допомоги учасникам АТО.

Сьогодні, восьмого грудня, в Івано-Франківську представили команду волонтерів, які працюватимуть в обласному Центрі допомоги учасникам АТО, що створений розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука на виконання указу Президента, повідомляє Фіртка.

 

Керівником Центру призначено Наталію Перцович. А координатором по роботі з виконавчою гілкою влади буде Володимир Веркалець.

 

Десятеро волонтерів погодилися взяти на себе відповідальність і дбати про учасників АТО, кожен відповідатиме за окремий напрямок роботи.

 

Так, за допомогу дітям та сім’ям військових відповідатиме Наталія Перцович, за допомогу у працевлаштуванні – Василь Андріїв, питаннями виділення земельних ділянок для учасників АТО займатиметься Любомир Волосянко, питаннями поранених та їх лікуванням – Наталія Сербин, психологічною допомогою – Ольга Ковтун, реабілітацією – Вероніка Дичковська, мобілізаційним забезпеченням –Андрій Долик, полоненими, зниклими безвісти та загиблими – Арсен Мартинюк, інформаційним забезпеченням центру – Андрій Фармуга.

 

Як писав Z, навколо львівського Центру соціальної допомоги учасникам АТО не вщухають скандали.

08.12.2015