Єдиний кандидат на посаду секретаря міськради – Анатолій Забарило.

Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував на посаду секретаря міської ради представника «Громадянської позиції» Анатолія Забарила, повідомляє Вголос.

 

Сам Анатолій Забарило заявив, що така пропозиція є для нього несподіванкою.

 

«Я вважаю себе людиною з прямою спиною, тому схиляти голову не буду ні перед ким: ні перед міським головою, ні депутатами. Бажаю, щоб слова «узурпація влади» не стосувалися цієї ради. Бажаю, щоб ми всі підписали декларацію про об’єднання зусиль», – сказав він, зазначивши, що з честю обійматиме посаду.

 

«Родинних стосунків із міським головою поки що не маю», – зазначив Анатолій Забарило, розповідаючи свою біографію.

 

Депутати з різних фракцій забажали під час перерви поспілкуватися з кандидатом на посаду секретаря, після цього визначаться з вибором.

 

Депутат Ігор Телішевський поцікавився, чи правда, що дружина Анатолія Забарила є суддею Львівського апеляційного суду. Він підтвердив цю інформацію, зазначивши, що у дружини чиста репутація.

 

Андрій Садовий зазначив, пише Zaxid.net, що зваживши всі «за» та «проти» він ухвалив найбільш компромісне рішення.

 

«Я старався, щоб людина була рівновіддалена від всіх партій та мала досівд роботи в органах місцевого самоврядування»,- сказав міський голова.

 

Анатолієві Забарилу 55 років. Він народився у Львові. У 1999-2003 роках був головою львівської міської організації партії «Батьківщина». У 2005 році став членом партії «Пора», від якої був обраний депутатом Львівської міської ради 5 скликання (2006-2010). У 2010 році також йшов у депутати ЛМР (вже від «Громадянської позиції») по мажоритарному округу, але набрав всього 268 голосів. У 2014 році балотувався у народні депутати від «Громадянської позиції» (№8 у списку), однак партія не подолала виборчий бар'єр. Є директором ТзОВ «Професійна ліга», яке видає газету «Львівська пошта».

 

 

01.12.2015