Завтра депутати міськради рахуватимуть гроші Садового та долатимуть його вето.

Завтра, першого грудня, відбудеться засідання сесії Львівської міської ради сьомого скликання, на якому депутати розглянуть 13 питань, повідомили в прес-службі ЛМР.

 

Серед питань порядку денного, зокрема, обрання секретаря ЛМР. Як писав Z, є кілька кандидатур на цю посаду, проте наразі політичні сили, представлені в раді, та міський голова не змогли домовитись.

 

Окрім того, новоспечені депутати розглядатимуть умови оплати праці міського голови Андрія Садового. Самі вони, зазначимо, працюють на громадських засадах, зокрема, і в постійних депутатських комісіях, що їх завтра ділитимуть між собою.

 

Також депутати затвердять тимчасовий регламент для своєї роботи і створять комісію для напрацювання постійного.

 

На першому ж засіданні депутати заторкнуть зміни у структурі виконавчого комітету та спробують подолати вето міського голови на п’ять ухвал.

 

Нагадаємо, в ЛМР сьомого скликання працюватимуть 64 депутати (у попередніх їх було по 90), з них 24 від «Самопомочі», 10 – від БПП «Солідарність», 8 – від ВО «Свобода», 7 – від «Громадянської позиції», 6 – від «Народного контролю», 5 – від УКРОПу і 4 – від Української галицької партії.

30.11.2015