Облрада почне працювати з восьмого грудня.

Новообрана Тернопільська  обласна рада шостого скликання збереться на перше засідання 8 грудня. Таку дату визначила Тернопільська обласна виборча комісія постановою №60 від 24 листопада 2015 року, повідомили у прес-службі обласної ради.

 

До складу Тернопільської обласної ради увійшли вісім політичних сил. Загальна кількість депутатів – 64.  Серед обраних 18 представників БПП «Солідарність», 13  – від ВО «Свобода». 10 депутатів обрано від ВО «Батьківщина», по 5 – від «Народного контролю» та Радикальної партії. В обласній раді будуть 6 представників «Самопомочі» та 4 – від «Громадянської позиції». Матиме своїх представників і УКРОП – ця політична сила подолала мінімальний відсотковий бар’єр та отримала три мандати.

 

Як повідомляв Z, перше засідання новообраної Львівської обласної ради відбулось 19 листопада. На ньому депутати обрали голову – Олександра Ганущина, та його заступників – Парасковію Дворянин та Володимира Гірняка. ВО «Свобода», що є третьою за чисельністю фракцією ЛОР, не отримала керівних посад.

 

Засідання Івано-Франківської обласної ради ще не було. Місцеві ЗМІ анонсують його на початок грудня, імовірно – на четверте число.

30.11.2015