"Солідарність" не має пояснення, чому переможці виборів із БПП не реєструються депутатами.

Голова обласної організації “БПП “Солідарність” Володимир Кушнір не має пояснення, чому кандидати-переможці виборів від партії президента не реєструються депутатами Івано-Франківської обласної ради.

 

“Якогось доручення секретаріату партії щодо цього не було. Це треба запитувати у самих депутатів. У них є час на реєстрацію до 29 листопада. Тобто закону вони не порушують. Якщо вони не зареєструються, то не стануть депутатами, а це не в їхніх інтересах“, – заявив Кушнір у коментарі "Галці".

 

Видання "Бліц-Інфо" повідомило, що станом на вечір 26 листопада обласна виборча комісія не зареєструвала жодного новообораного депутата від БПП та "Самопомочі". Своїх заяв також не подали Василь Скрипничук і Василь Попович зі "Свободи", а також Андрій Романюк від "УКРОПУ". Загалом зареєструвалося 49 обранців (загальна чисельність депкорпусу – 84).

 

Як писав "Z", партія "Свобода" підозрює "Солідарність" і "Самопоміч" у спробах загальмувати процес вступу обласної ради у поноваження, а можливо і провокування дострокових виборів.

 

27.11.2015