Міські ради двох обласних центрів Галичини зібралися на засідання.

Сьогодні депутати міських рад Тернополя та Львова зібралися на засідання своїх сесій. У Львові це перша зустріч нових міських обранців, а у Тернополі міська рада засідає вже вдруге - там вибори завершилися ще 25 жовтня, оскільки міський голова Сергій Надал залишився на повторну каденцію ще в результаті першого туру голосувань. Натомість у Львові 15 листопада була друга тура.

 

Отже, львівські представники місцевого самоврядування приймають присягу й, можливо, оберуть собі керівний склад, хоч є підозри, що навіть ці організаційні питання (обрання секретаря та голів комісій) перенесуть на наступне засідання, яке вже встигли призначити на четвер (26 листопада).

 

А тим часом робота Тернопільських депутатів у розпалі. В порядку денному сьогоднішнього засідання сесії 140 питань, більшість з яких традиційно – земельні. Ще два десятки питань внесено з голосу із самого початку сесійного дня. Станом на зараз депутати ТМР встигли заслухати звіт про виконання міського бюджету за три квартали 2015 року.

 

24.11.2015