Наймолодший сільський голова в Україні відповідатиме за семитисячну громаду.

У селі Давидів за 15 км від Львова обрали наймолодшого сільського голову – 21-річного студента-політолога Віталія Дяківа, який відповідатиме за семитисячну громаду, що, попри вік хлопця, висловила йому довіру, повідомляє 5 канал.

 

«Взяти відповідальність за 7 тисяч населення – це велика ноша. Її потрібно пронести гідно. Пронести так, як я обіцяв. В своїй програмі я не чіпав захмарних цілей. Є проблеми, які в селі треба змінити, але мені це не буде під силу, тому я цього не обіцяв. В перспективу – можливо», - розповів Віталій Дяків.

 

Наймолодший в Україні сільський голова додав, що під час виборчої кампанії постійно зустрічався з місцевими мешканцями. Але про проблеми села знає і сам, тому що народився і виріс у Давидові. Односельці відкритість кандидата оцінили, а вік, кажуть, не перешкода. Новий сільський голова, у свою чергу, сподівається, що односельці підтримають його у роботі.

 

Віталій Дяків нині здобуває кваліфікацію магістра політології у львівському ВНЗ. Студенти й викладачі схвально сприйняли його ініціативу керувати рідним селом.

20.11.2015