На ремонт доріг знайшлось ще 90 млн.

У жовтні на Львівській митниці перевиконали щомісячні планові митні надходження на 180 млн грн, половина з них – 90 млн грн – надійде на ремонт доріг державного значення в області, розповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, повідомили в прес-службі адміністрації.

 

«Львівщина додаткового отримає 90 мільйонів гривень від перевиконання митних платежів. За ці кошти нам вдасться повністю завершити ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське», – зазначив Олег Синютка.

 

Також, за словами заступника голови ОДА Ірини Гримак, на сьогодні активно тривають ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-06 Київ – Чоп.

 

«Підрядник розпочав роботи ще 28 жовтня, і станом на сьогодні вже відремонтовано чотири кілометри траси, де покладено вирівнюючий шар асфальтобетону», – додала вона.

 

Раніше Львівщина вже отримала майже 60 млн грн від перевиконання загального обсягу митних платежів за вересень. Гроші скеровані на ремонт автомобільних доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське.

03.11.2015