Залізниця планує запустити додатковий потяг у Карпати

Чиновники хочуть з введенням нового графіка руху додатково експлуатувати новий дизель-поїзд ДПКр-2, що зараз курсує за маршрутом Львів-Чернівці (поїзд №701/702), повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

«Пропонуємо для зручності пасажирів пустити цей поїзд в обідню пору за маршрутом Львів-Івано-Франківськ. За приблизним наразі графіком, поїзд вирушатиме зі Львова о 12.24 та прибуватиме до Івано-Франківська о 14.10. Зворотно відправлятиметься о 14.35 та прибуватиме до Львова о 16.30. Це дасть змогу пасажирам, які користуються послугами швидкісних поїздів, подорожувати з Києва до Івано-Франківська чи зворотно за приблизно 8 годин, здійснюючи пересадку у Львові на дизель-поїзд з Інтерсіті+», – пояснили у відомстві.

 

Напередодні зимового сезону, вважають залізничники, такий додатковий рейс дасть можливість надзвичайно швидко дістатися до курортів Карпат, покращить туристичну привабливість регіону та підвищить комфорт залізничних мандрівок.

 

У Львівській залізниці зазначили, що основним критерієм для запровадження змін буде пасажиропотік і поцікавились у користовучів соцмережі Facebook, чи буде такий потяг популярним.

27.10.2015