Віктор Анушкевичус йде на вибори міського голови від УНП

Він каже, що за майже 10 років перебування на цій посаді зовсім не втомився від своєї роботи.  

 

Як повідомляє видання "КУРС", міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус провів сьогодні, 29 вересня, прес-конференцію, на якій заявив про свій намір втретє стати міським головою. 

 

Міським головою уперше Анушкевичус став у 2006 році, вдруге його обрали на цю посаду у 2010-му. За його словами, він не відчуває втоми від роботи: "Мені всього 52 роки. Я повний сил і енергії! Дехто каже, що, може, втомився… Ні, немає жодної втоми. Є величезний досвід і серйозний перспективний план".

 

Під час прес-конференції йому нагадали про його обіцянку не балотуватися утретє на посаду міського голови, яку він дав у 2014 році. Анушкевичус відповів, що до її порушення його "спонукала непроста ситуація, яка склалася в Україні, та намагання деяких політиків на хвилі людського незадоволення розхитати ситуацію і під гаслами кардинальних змін прийти до влади на місцях". Анушкевичус вважає, що на посаду міського голови Івано-Франківська претендують зараз політики, у яких певні клани "вкладають величезні кошти, щоб потім ці кошти повернути і примножити".

 

Як інформують "Вікна", 26 вересня цього року в Івано-Франківську відбулася конференція Івано-Франківської міської організації Української народної партії. Під час неї делегати прийняли рішення висунути Віктора Анушкевичуса кандидатом на посаду Івано-Франківського міського голови. У 2010 році Анушкевичуса так само висувала на цю посаду УНП. 

 

Нагадаємо, що, за інформацією "Z", на посаду міського голови Івано-Франківська балотуватимуться також народний депутат Ігор Насалик (висунений БПП "Солідарністю), народний депутат Олександр Шевченко (у недавньому минулому член фракції БПП, висунений "УКРОПом"), директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич (висунена "Самопоміччю"), колишній народний депутат та секретар міської ради, керівник Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода" Руслан Марцінків (висунений ВО "Свобода"), колишній ударівець Андрій Корнієнко (висунений "Народний контролем") та колишній заступник голови Івано-Франківської ОДА Любомир Слободян (висунений ВО "Батьківщина").

 

29.09.2015