Кількість кандидатів до патрульної поліції зростає найшвидшими в Україні темпами.

За три дні набору до патрульної поліції в Івано-Франківську зголосилися 2176 кандидатів. З них 63,1% мають вищу освіту.

 

Як повідомив у своєму Facebook-профілі народний депутат Мустафа Найем, член колегії МВС України, конкурс серед кандидатів до підрозділу патрульної поліції Івано-Франківська за три дні набору зріс до 11 осіб на місце.

 

 

"Команда запуску поліції в Івано-Франківську б’є рекорди. На третій день набору прийнято 2176 анкет. Рекорд перший – конкурс: за три дні ми маємо вже 11 (!) осіб на місце. Рекорд другий – в місті найнижчий по країні відсоток діючих співробітників правоохоронних органів – 3,8%. Крім того, серед кандидатів 36,9% дівчат та 63,1% юнаків. Кандидатів з вищою освітою 63,1%. Майже 65% анкет подано електронним шляхом", - пише в себе у профілі Найем.

 

Нагадаємо, що набір до патрульної поліції в Івано-Франківську триватиме до 18 вересня. Анкету можна заповнити онлайн на офіційному сайті МВС, а також особисто у приміщення драматичного театру в Івано-Франківську (вул. Незалежності, 42) щодня (крім вихідних) з 9:00 до 18:00. До служби у міському підрозділі патрульної поліції планують відібрати і підготувати 200 осіб.

 

Нагадаємо, як інформував "Z", у Львові патрульна поліція розпочала роботу 23 серпня цього року. Зараз у Львові службу несуть 410 патрульних поліціянтів, але після випуску другого набору слухачів їхню кількість планують збільшити до 620 осіб. У Тернополі прийом анкет до патрульної поліції розпочнеться 14 жовтня.

 

07.09.2015