Коли банан – це просто банан

Збіги бувають, як в старому анекдоті про Зиґмунда Фройда і його доньку, якій наснився великий і соковитий тропічний плід.

 

Президент України Петро Порошенко призначив голів чотирьох обласних державних адміністрацій. Керівником Львівської облдержадміністрації став Олег Синютка, Сумської ОДА — Микола Клочко, Полтавської ОДА — Валерій Головко, Рівненської облдержадміністрації — Віталій Чугунніков.

 

Тільки призначення пана Синютки ознаменувалося повторним обстрілом помешкання його вже тепер колишнього шефа — бурмистра Львова Андрія Садового, для якого Синютка був «правою рукою». І знову стріляв ювелір, бо серйозних пошкоджень обійстя не отримало.

 

Тепер будемо чекати традиційного, як у казці, третього разу і згадувати, що Синютка вже третій намісник на Львівщині за час нової влади.

 

Неприємні залізяччя можна знайти біля хати львівського міського голови

 

А війни нема, бо Фонд держмайна виставляє на продаж об'єкт, який пасує продавати тільки в мирний час. У Тернополі оголосили, що приміщення площею 574,9 кв. м, де тепер розміщене антирадіаційне сховище, можна придбати на аукціоні 16 січня в місцевому реґіональному відділенні Фонду держмайна.

 

Важливо вказати, що подальше використання об'єкта покупець визначатиме на власний розсуд, а нерухомість міститься в центральній частині Тернополя — у підвалі 4-поверхової будівлі на вул. Опільського. І буде там собі якась лазня або кав'ярня, або в найгіршому разі — підпільне казино.

 

Вивіску поміняють, напевно, але й табличка «Сховище» над таким пікантно виглядає

 

В Івано-Франківську також дивляться у майбутнє різнобічно. Місцеві чиновники похвалилися, що пріоритетами їх діяльності буде створення на базі санаторію «Черче», що на Рогатинщині, реабілітаційного центру для поранених бійців АТО, яких в області налічується майже 200 осіб.

 

Другий напрямок — прямий, як струна. В місті візьмуться будувати велодоріжки. Таке роблять суто в мирний час, а так є шанс, що тими доріжками кататимуться панцеровані машини.

 

29.12.2014