Небезпечне зависання і надто оптимістичний автограф

Одна й та сама людина може протягом мінімального часу ввійти в історію, і в історію ж вляпатися

 

Автограф тижня

 

27 червня у Брюсселі Президент України Петро Порошенко взяв участь у підписанні економічних та секторальних положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Взяв і підписав. Президента дуже хвалили і за його дії всі тішилися. Потім почали думати про те, що Асоціацію має ратифікувати Верховна Рада України і парламенти країн, що вже стали членами Євросоюзу. Вітчизняний вищий законодавчий орган нашої країни це вже клінічна комедія, тепер будемо дивитися на парламенти Європи, до якої так линемо.

 

Нормально підписав, потім було потім

 

Гальмо тижня

 

Петро Олексійович повернувся домів і вирішив, що він є пісмейкером, мейдстрімом і іншими зрозумілими словами. Антитеростична операція, запропонована Порошенко стала дуже ліберальною. Тобто, терористи, яких іноді називають «ополченцями», стріляють з мінометів в спальні масиви міст із стотисячним населенням, а українські вояки мають дивитися на це все з вселенським спокоєм.  Потім ті самі терористи використовують артилерію і танки, а наші є повноцінними ловцями куль. Все це називається «тимчасове перемир’я», і яким чином ця війна перетвориться в щось більш логічне, ніхто не розуміє.Петро Порошенко в Європі вирішив, що перемир’я є саме тим процесом, який врятує країну, але багацько покидьків вирішило по іншому

 

Бівіс і Батхед тижня

 

Нестор Шуфрич завжди виникає, як чортик з табакерки. Віктор Медведчук досі переконаний, що він є сірим кардиналом, якого всі мають боятися. Ці дві означені особи чомусь з’явилися у вітчизняній політиці в ролі перемовників. Потім вже було сказано, що Шуфрич представляє Шуфрича, а Медведчук того самого. Колишні об’єднані есдеки можуть ще багато напартачити.

 


Нормальні пари

 

Люди тижня

 

Таки знову цікаве сталося на вихідні, коли нарід святкував День Конституції. Відбулося традиційне Віче на Майдан Незалежності, потім учасники цього заходу вирішили поговорити з президентом. Розмови не вийшло. Люди кажуть про недобре, і цікавляться новою революцією.
Хата Городецького стоїть напроти апартаментів президента

 

01.07.2014