У ПП "Краковець" тимчасово призупинено пропуск легкових автомобілів на виїзд з України.

Із понеділка, 18 липня, через пункт пропуску «Краковець–Корчова» на українсько-польському кордоні тимчасово не зможе виїжджати з України легковий транспорт. Обмеження буде діяти впродовж десяти днів і не стосується вантажівок.

 

"У пункті пропуску "Краковець" у рамках проєкту "Відкритий кордон" розпочалися роботи з дооблаштування. На пасажирському напрямку встановлюється накриття над павільйонами. Тимчасово призупинено пропуск легкових автомобілів на виїзд з України. Пропуск легкового транспорту та автобусів на в’їзд в Україну, а також вантажівок в обох напрямах продовжується", – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби України.

 

 

"Роботи проводяться для покращення комфорту громадян, адже після встановлення накриття люди у пункті пропуску отримають додатковий захист від спеки та дощу. Також після дооблаштування через цей пункт пропуску буде повністю відновлено рух пасажирських автобусів", – додали у відомстві.

 

Найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатися водії легковиків, – «Грушів». Але прикордонники радять перетинати кордон найменш завантаженими пунктами пропуску в Угринові та Смільниці.

 

 

18.07.2022