Картопля, порося чи кури – господарська допомога для переселенців на Коломийщині.

У Коломийській громаді на Івано-Франківщині внутрішньо переміщені особи можуть отримати 50 кг насіння картоплі, порося чи курей. 

 

«Внутрішньо переміщені особи, а також місцеві домогосподарства, які приймають ВПО, можуть отримати насіннєву картоплю та порося чи курей для власного вирощування. Важливою умовою є наявність земельної ділянки не менше 20 соток. Також при наявності худоби є можливість отримати корм для неї», – повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський. 

 

 

Програма дає можливість отримати 50 кг насіння картоплі сорту «Пароллі», поросятко вагою 25 кг або ж 10 курей-бройлерів чи несучок і корми для них. 

 

Щоби взяти участь у програмі, потрібно залишити заявку зручним способом:

 

Заповнити форму: https://forms.gle/YLN5yTATDtcHMp2K6

 

Або зателефонувати за номерами: 0506101423, 0934771912

 

Якщо ви мешканець села громади — звернутися до свого старости.

 

Програма "Гуманітарне реагування" здійснюється Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією (ФАО) ООН. Програма спрямована на підтримку найбільш вразливих домогосподарств, які перемістилися із зони бойових дій, постраждали від збройного конфлікту, втратили власне житло та тимчасово перемістилися у зони відносного спокою.

09.05.2022