"Динамо" ремісувало з "Бенфікою" в Лізі чемпіонів – на останній хвилині не зарахували гол.

 

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) ремісував із португальською "Бенфікою" у першому матчі групової стадії Ліги чемпіонів – 0:0. За кілька хвилин до фінального свистка Микола Шапаренко забив – утім його гол не зарахували.

 

 

 

Упродовж гри "Бенфіка" перевершувала "Динамо" за рівнем володіння м'ячем. Згідно з даними Livescore, португальці тримали копаного майже дві третини часу – 64%, а українці – 36%.

 

В атаці команди були приблизно рівними. "Динамо" й "Бенфіка" завдали по чотири удари у ствір воріт; іще гості тричі стрелили поза рамку воріт, а господарі – раз.

 

Кінець гри був за киянами. На 90-й хвилині Микола Шапаренко влучив у перекладину. Після того було добивання – котре голкіпер відбив. А далі гравець "Бенфіки" ледь не влаштував автогол – потрапив у штангу. 

 

На 92-й хвилині Шапаренко таки забив. Та після прискіпливого перегляду записів системи VAR бригада рефері вздріла оф-сайд.

 

Львів'янин Роман Яремчук відіграв за "Бенфіку" 59 хвилин, а далі його замінили. Форвард завдав двох ударів у ствір воріт "Динамо".

 

У паралельному матчі "Баварія" на виїзді розправилася з "Барселоною" – 3:0.

 

14.09.2021