У Франківську відремонтують гідротехнічні споруди міського озера.

 

Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради визначило переможця тендера на капітальний ремонт гідротехнічних споруд для живлення міського озера та благоустрій прилеглої території. Про це йдеться в інформації на порталі публічних закупівель Prozorro.

 

 

У закупівлі зі стартовою ціною у 4,86 мільйона гривень змагалося двоє учасників. Цінова пропозиція ТОВ «Стартгруп» у 4,65 мійльона гривень виявилася дешевшою. Договір підряду уклали 11 серпня. Усі роботи з капітального ремонту гідротехнічних споруд підряник має виконати до грудня 2021 року, замовник отримає гарантію на них на п’ять років.

 

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Стартгруп» є житель с. Вовчинець Андрій Тороус.

 

Зазначимо, капітальний ремонт території довкола міського озера триває з 2019 року. За цей період облаштували огородження центрального та малих пірсів, переклали на них бруківку, впорядкували газони, відремонтували капличку біля джерела, провели реконструкцію освітлення та завершують облаштування бігової доріжки. Усі роботи планують завершити до Дня Незалежності.

 

 

Додамо, міське озеро в Івано-Франківську, яке неофійно називають «Станіславським морем», розташоване поблизу парку Шевченка, було споруджене у 1955 році. Воно є найбільшою штучною водоймою міста: площа водного дзеркала становить 36 га, глибина – від 2,5 до 5 м.

 

Фото firtka.if.ua, blog.reikartz.com

16.08.2021