Маріуполь

Внаслідок обстрілів під час захоплення російською армією Маріуполя зруйновано мозаїки "Дерево життя" та "Боривітер"
Він не заперечував проти арешту, бо зважив, що в ізоляторі йому буде безпечніше.
Президент вважає, що українці муситимуть порозумітися і мають прийняти Донбас та не змушувати його знати українську мову.
Президент закликав інвесторів іти в Україну з грішми: ми – Apple у гаражі і молодий Ленс Армстронг, що чує діагноз смертельної хвороби.
Сьогодні у Приазов'ї відбудеться великий інвестиційний форум.
Романа Джумаєва вбили у власній квартирі, де він перебував на домашньому арешті. Чоловік хизувався участю в боях у Донецькому аеропорту.
Біля стін Маріупольського СІЗО Валерія Кірсанова облили томатним соком і "зеленкою".
При заході, коли з труб звивається не сірий чи чорний, а кольоровий дим, пригадуються прекрасні різнобарвні рисунки Павла Кузнєцова з видами на заводські вежі та з сталеварного цеху. Та пишнота барв, що контрастує з монохромністю уявлень про індустріальний пейзаж.
  За фактом побиття поліцейського народним депутатом відкрито кримінальне провадження, повідомила речниця ГУ Нацполіції у Донецькій області Наталія Шиман.   Ідеться про нардепа зі Львівщини Володимира Парасюка, який учора, 4 грудня, у Маріуполі по закінченню засідання Апеляційного суду Донецької області щодо зміни запобіжного заходу двом екс-добровольцям, підозрюваним в розбійному нападі, під час оголошення рішення суддів вдарив одного поліцейського та пошкодив техніку іншому.
05.12.17 | Маріуполь |