Нардеп Володимир Парасюк став фігурантом ще одного кримінального провадження.

 

За фактом побиття поліцейського народним депутатом відкрито кримінальне провадження, повідомила речниця ГУ Нацполіції у Донецькій області Наталія Шиман.

 

Ідеться про нардепа зі Львівщини Володимира Парасюка, який учора, 4 грудня, у Маріуполі по закінченню засідання Апеляційного суду Донецької області щодо зміни запобіжного заходу двом екс-добровольцям, підозрюваним в розбійному нападі, під час оголошення рішення суддів вдарив одного поліцейського та пошкодив техніку іншому.

 

«Обидва правоохоронці були при виконанні службових обов’язків та здійснювали відеозйомку судового засідання з метою фіксації можливих порушень громадського порядку.

 

Події за участі нардепа зафіксовані на відео. Співробітник поліції звернувся до лікарні, де йому було діагностовано струс головного мозку та забій», – ідеться в повідомленні.

 

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

 

 

05.12.2017